Hemelvaartsdag 13 mei zijn wij gesloten Lees meer

Pionier op het gebied van veiligheid, identiteit en toegang

Al sinds 2003 zijn wij pionier op het gebied van veilige, slimme en privacyproof identiteits- en toegangsmanagement oplossingen voor zakelijke gebruikers in de logistiek, bouw en industrie.

Wij geloven, dat onze gebruikerscommunities in alle vertrouwen en op maximale snelheid on- en offline hun bedrijfsvoering moeten kunnen optimaliseren. Dankzij geverifieerde informatie over werkgever, werknemer en diens kwalificaties versnellen onze XS-ID’s - CargoCard/PortKey/Digital Safety Passport- fysieke en online (toegangs)processen met wel 60%. Persoonsgegevens zijn hierdoor optimaal beschermd.

Privacy-by-mindset is onze bedrijfsfilosofie. Alles wat wij doen staat in het teken van de bescherming van Persoonsgegevens. Onze Functionaris Gegevensbescherming houdt intern toezicht op de beveiliging en verwerking van persoonsgegevens.

De XS-Community groeit

Dagelijks vertrouwen 7.400 bedrijven uit 33 landen met duizenden werknemers op de efficiënte en veilige gegevensuitwisseling via de XS-ID. Bij 90 bedrijven in drie landen wordt de XS-ID geaccepteerd. En elke week sluiten er nieuwe bedrijven aan.  Sluit jij ook aan?

Vanzelfsprekend

Onze processen zijn gecertificeerd volgens ISO9001 en ISO27001.

iSHARE

Door de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen zien wij een steeds grotere rol voor onze XS-ID weggelegd, zodat werknemers zich ook in online applicaties veilig kunnen identiceren. Een van de voorbeelden waarbinnen het XS-ID al ingezet wordt, is het  iSHARE afsprakenstelsel,. iSHARE stelt de logistieke sector in staat om veilig en drempelloos data te delen. Binnen het iSHARE stelsel zijn wij Identity Provider. Dit betekent dat iedereen die in het bezit is van een XS-ID veilig in kan loggen bij een van de deelnemers.

Als founding member zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van dit afsprakenstelsel.