XS-ID Intake App beschermt je contract en je gegevens optimaal
Met de CargoCard, PortKey en het Digital Safety Passport vervult het XS-ID platform al tientallen jaren een onzichtbare en onmisbare rol in logistieke- en industriële poortprocessen. Dit succes is gebaseerd op vertrouwen. Vertrouwen, dat onze dienstverlening zekerheid geeft over wie je zegt dat je bent, dat kunt wat je zegt dat je kunt en dat je werkt voor wie je zegt dat je werkt.

Onze gebruikers-community van bedrijven bestaat nu inmiddels uit meer dan 7000 bedrijven, 47000 gebruikers uit 33 landen.

Slim, snel en veilig toegang
Je krijgt met je XS-ID of XS-Key snel, veilig en drempelloos toegang bij zo’n honderd deelnemende locaties.  Dit betekent dat poortprocessen gemiddeld 66% sneller verlopen. Want stel je eens voor dat jouw medewerkers (of jij zelf) bij al die bedrijven telkens opnieuw alle informatie aan moet leveren? Dat is voor beide partijen een tijdrovend, kostbaar en privacy-onvriendelijk proces. Het is daarom belangrijk dat we met elkaar weten wie toetreedt tot de gebruikers-community.

Aanscherpen met de XS-ID Intake app
Wij hebben daarom de beveiliging van ons XS-ID platform nog verder aangescherpt. Een van de maatregelen is dat alleen tekenbevoegden een contract met ons aan kunnen gaan. Een andere maatregel is dat we eerst je identiteit vaststellen voordat we je toegang geven tot ons platform.

We hebben hiervoor de XS-ID Intake app ontwikkeld. Deze app slaat geen gegevens op en controleert alleen de echtheid van je document en of het document bij jou hoort. Na het doorlopen van alle stappen, kun je de app dan ook gewoon verwijderen van je telefoon.