Op 9 september a.s. organiseren wij in samenwerking met de Topsector Logistiek, iSHARE en Hutchison Ports ECT Rotterdam een webinar: Data delen: Hoe je gebruiksgemak en security naar een hoger niveau tilt

Spreker(s)
Joost Koolen (UC Group)
Paul Ham (Hutchison Ports ECT Rotterdam)
Cor Stolk (Secure Logistics)

Omschrijving
Hoe kun je veiliger en makkelijker data delen? Die vraag staat centraal in deze sessie waarin Hutchison Ports ECT Rotterdam vertelt waarom zij is ingestapt in het iSHARE-stelsel, hoe zij nu dankzij iSHARE in staat is om containerdata makkelijker en veiliger te delen met transporteurs en verladers, en welke stappen zij concreet heeft gezet om iSHARE te implementeren.
Als een van Europa's leidende en meest geavanceerde containerterminal operators, deelt ECT dagelijks met transporteurs enorme hoeveelheden informatie over de afhandeling van de containers op de ECT Delta en de ECT Euromax terminals. Veelal wordt de vraag om data gesteld namens een klant. Deze data deelt ECT alleen met transporteurs onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ze zeker weet dat deze bij de juiste persoon van het juiste bedrijf terechtkomt. Met de toetreding tot het iSHARE-stelsel en door gebruik te maken van de identiteiten van iSHARE Identiteitsprovider Secure Logistics krijgt ECT deze zekerheid en dat geldt ook voor haar klanten.
Inmiddels loggen zo'n 5.000 transporteurs dagelijks in op de ECT-app met een identiteit die gebaseerd is op de iSHARE-afspraken. Daarmee loggen ze in één keer in op alle onderliggende systemen en krijgen ze toegang tot diverse operationele data.

Wanneer
woensdag 9 september 2020 van 13:00 tot 13:45 uur

Aanmelden