Maak kennis met Shanna, onze nieuwe projectmanager bij Secure Logistics!

We zijn verheugd om Shanna Broekhuizen te verwelkomen bij Secure Logistics als onze nieuwe aanwinst als Projectmanager. Met meer dan zes jaar ervaring in projectmanagement, maakt Shanna vanaf 1 februari deel uit van het Secure Logistics team.  

Waarom Secure Logistics? 
Voor Shanna was het tijd voor een nieuwe uitdaging en de behoefte aan het opdoen van ervaring in een voor haar nog onbekende branche. Bij Secure Logistics vond ze niet alleen een groter team met meer verantwoordelijkheden en uitdagingen, maar ook de kans om samen als bedrijf te groeien en onze projecten naar een hoger niveau te tillen.

De eerste maand bij Secure Logistics
Tijdens Shanna's eerste maand bij Secure Logistics was ze het meest onder de indruk van de bezochte locaties van onze klanten. Deze vond ze erg indrukwekkend en bijzonder. Verder geniet Shanna het meest van het directe contact met klant en ziet dit als het leukste aspect van haar werk!

Als Projectmanager zal Shanna zich de komende maanden richten op het stroomlijnen van projecten en het aanbrengen van nog meer structuur. Daarnaast zal ze ook de schakel vormen tussen Sales, IT en onze klanten, met als doel de doorlooptijd van projecten te kunnen versnellen, en daarmee te zorgen voor de optimale klantervaring.  

Shanna licht toe: “Als ik Secure Logistics zou moeten omschrijven, zou ik zeggen dat het een super gedreven en innovatief bedrijf is. Wat mij enorm aansprak, is de dynamische werkomgeving. Ondanks dat er sprake is van een professionele werksfeer, is er geen dag geweest waarbij de gezelligheid ontbrak! Ik ben blij dat ik deel kan uitmaken van het team, zodat we samen verder kunnen groeien en kunnen werken aan een mooie en veilige toekomst”.