Het is zover, de nieuwe ECT App is live! Je kunt ook op deze App inloggen met je XS-ID. Op deze manier bepaal jij welke gegevens je deelt.  ECT weet vervolgens wie inlogt namens welk bedrijf en is er bovendien van verzekerd dat deze gegevens betrouwbaar zijn. Veiligheid, volledigheid en juistheid!

Hoe doe je dat? 
Heel simpel, klik op het icoontje en de rest volgt vanzelf of kijk op de afbeelding onderaan deze pagina. 

Aanvullende informatie
De nieuwe app biedt vertrouwde functionaliteiten, zoals nieuws en serviceberichten. Ook de Drukte Indicator per blokkengroep en de Object Status blijven beschikbaar. Nieuw in de app is de Container Status om te controleren of een container op een van de ECT terminals wordt verwacht, aanwezig is of vertrokken. De Object Status, Container Status en Drukte Indicator zijn alleen toegankelijk met een MyTerminal account.

Meer informatie over de nieuwe app en over het aanvragen van een MyTerminal account, is te vinden op https://www.ect.nl/nl/files/ect-app.

De oude app blijft voorlopig ook nog te gebruiken. De functionaliteit voor pushnotificaties van de Drukte Indicator is al wel komen te vervallen. Vanaf januari 2022 kan de oude app niet meer door ECT worden ge-update en adviseren wij deze niet meer te gebruiken.