Een overzicht van al onze oplossingen en services rondom identeit en toegang.

Secure Logistics biedt met de CargoCard, PortKey en het DSP (Digital Safety Passport) meer dan 4.600 bedrijven en meer dan 53.000 gebruikers toegang tot 110 locaties in Nederland, Belgie en Duitsland met slechst 1 pas. Gecontroleerde identiteiten en bevoegdheden waardoor het poortproces veel efficienter gaat en de veiligheid op de werkvloer toeneemt.

Je wilt immers 100% veiligheid rondom identiteit en toegang (fysiek of digitaal).

Naast de fysieke passen zoals hierboven omschreven heeft Secure Logistics ook een digitale identiteit. Je wil toch niet dat een medewerker in kan loggen op bedrijfskritische applicaties met zijn ongecontroleerde Microsoft of Google account. Met het XS-ID van Secure Logistics heb je nu ook 100% zekerheid rondom identiteit en bevoegdheden.

Gezichtsherkenning maar dan zonder database.

Wij ontwikkelen door op de vraag uit de markt. Wij bedienen de community (zoals wij het zelf zeggen 'the Circle of Trust') door te luisteren naar de markt en hierop door te ontwikkelen. Een van deze ontwikkelingen is d.m.v. gezichtsherkenning toegang te verkrijgen. Op pagina 22 en 23 in onze e-Portfolio hebben wij helder uitgelegd wat zo uniek is aan ons systeem. Zo uniek dat wij vorig jaar genomineerd waren voor de Computable Award.

Om al deze zaken eens helder op een rij te hebben zijn wij gestart met de opmaak van een e-Portfolio. Hiermee kan je eenvoudig zien en lezen welke oplossingen en services Secure Logistics biedt. Wellicht is dit een aanleiding om eens met een van onze mensen te praten en te kijken wat wij voor jou zouden kunnen betekenen.