Het is alweer 4 maanden geleden dat Brenda van Leeuwen is begonnen bij Secure Logistics als Commercieel Directeur. Op ons kantoor in de Waalhaven, gaan we in gesprek met Brenda over haar eerste periode bij Secure Logistics. Lees hieronder hoe Brenda haar eerste 4 maanden heeft ervaren.

Brenda van Leeuwen: “Het is bizar dat het alweer 4 maanden geleden is dat ik begon bij Secure Logistics! Door het warme onthaal van de Secure Logistics medewerkers en andere stakeholders voelt het eigenlijk al veel langer.  De afgelopen periode is het voor mij nog duidelijker geworden hoe groot de impact is die de dienstverlening en de producten van Secure Logistics hebben op o.a. de logistieke sector. "

Brenda, licht toe: "Betrouwbare, slimme en snelle toegangscontrole & identiteitsmanagement vergroten niet alleen de veiligheid, maar ook de efficiëntie en verdere digitalisering van essentiële processen in de logistieke sector. Daar sta je niet echt bij stil als je een paar nieuwe schoenen of gewoon een avocado koopt 😉. Trots dat ik daaraan kan bijdragen! Passie en Trots is ook wat ik voel bij onze medewerkers aan de Waalhaven en Maasvlakte Plaza.”

In de eerste 100 dagen vergaar je natuurlijk veel informatie en doe je veel indrukken op. Wat me daar ontzettend bij heeft geholpen zijn de bezoeken aan een aantal van onze klanten, Heineken Zoeterwoude, TCVT, Hutchison Ports Venlo.  Wat is er mooier dan met eigen ogen te zien hoe onze producten bijdragen aan efficiënte poortafhandelingen, voorkomen van files en zorgen dat medewerkers en/of contractors altijd op basis van de relevante en geldige credentials toegang kan worden verleend. Daarnaast hebben we ook deelgenomen aan de Multimodaal Transport Expo in Breda, waarbij ik veel stakeholders en klanten heb mogen ontmoeten!

Brenda, sluit af: “Ik kijk enorm uit naar de komende maanden waarin we samen met onze partners, klanten en de diverse teams binnen Secure Logistics verder gaan bouwen aan onze organisatie en marktpositie. Er staan mooie dingen op de planning!

Brenda van Leeuwen, Commercieel Directeur.