Stel direct uw vraag aan onze service desk

Office Medewerker met HR taken

(24 – 28 uur per week)

 

Voor onze organisatie gevestigd te Barendrecht, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Office Medewerker, die beschikbaar is voor 24 - 28 uur per week.

 

Wie zijn wij?

Met meer dan 340.000 biometrische verificaties per dag is Secure Logistics koploper op het gebied van biometrische verificatie in de haven-, logistieke- en industriële sector in Nederland. Secure Logistics ontwikkelt en valideert digitale identiteiten voor onder andere collectieve toegangsmanagementsystemen. Wij optimaliseren met onze klant de veiligheid in de werkomgeving en versnellen de (logistieke) processen.

 

Wat ga je doen? 

In deze veelzijdige administratieve functie heb je een zeer afwisselend takenpakket uiteenlopend van officemanagement tot het ondersteunen van het managementteam, organiseren en notuleren van diverse overleggen, facilitair contractbeheer en HR administratie. Het is een nieuwe functie binnen de organisatie. Dit betekent dat je gedeeltelijk zelf de functie vorm kan gaan geven. Ervaring op het gebied van HR is een pré. Heb je geen ervaring binnen HR, dan ben je bereidt om je hierin te ontwikkelen.

 

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega is een assertieve, accurate, administratieve smaakmaker, is klantgericht en neemt makkelijk initiatief. Daarnaast ben je een echte teamplayer krijg je energie van een zeer divers takenpakket. Qua kennis en vaardigheden voldoe je aan het volgende profiel:

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding richting HRM of administratie
  • plus-minus 2 jaar werkervaring
    • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
    • Gebruik van algemeen gangbare PC en specifieke software.
    • Bereidheid tot het volgen van nodige studies
    • In bezit van eigen vervoer.

 

Het is een nieuwe functie binnen de organisatie. Dit betekent dat je gedeeltelijk zelf de functie vorm kan gaan geven. Ervaring op het gebied van HR is een pré. Heb je geen ervaring binnen HR, dan ben je bereidt om je hierin te ontwikkelen.

 

Wat bieden wij?

Kom je bij Secure Logistics werken, dan kom je terecht in een werkomgeving waarin ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Naast een goed salaris, bieden wij jou een informele werksfeer en een gezellig team van collega’s.

 

Denk jij in mogelijkheden en ben jij ervan overtuigd dat je deze nieuwe rol tot een succes gaat brengen? Reageer dan snel.

 

Sluit jij bij ons aan?

Wil jij bijdragen aan de succesvolle groei van Secure Logistics? Stuur dan je sollicitatie met CV per e-mail sturen aan hrm@secure-logistics.nl. Voor nadere informatie kun je ook bellen met 010- 4637777 en vragen naar Elly van Wijk. Gezien de aard van onze werkzaamheden vragen wij periodiek om een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Webdevelopment by Portstream Media