Een snel en veilig (toegangs)proces dankzij de XS-ID & XS-Key 

Bedrijven die zich aansluiten bij de XS-ID community maken collectieve afspraken over de uitwisseling van persoonsgegevens. Hierdoor is het mogelijk om (poort) processen aanzienlijk te versnellen en tegelijkertijd een stuk privacyvriendelijker te maken.  Want telkens opnieuw dezelfde persoonsgegevens aanleveren is niet efficient en brengt bovendien veel risico's met zich mee. 

Randvoorwaarden van de XS-ID community zijn het waarborgen van privacy, efficiency en betrouwbaarheid. Onder de noemers CargoCard, PortKey en Digital Safety Passport beschikken vaklieden over een veilige identiteit, de XS-ID,  voor hun werkomgeving, die zowel online als fysiek zekerheid geeft over identiteit en kwalificaties. 

De CargoCard, PortKey en het Digital Safety Passport zijn inmiddels niet meer weg te denken bij zo'n 100 acceptatiepunten, 7400 bedrijven uit 33 landen en 50.000 gebruikers. 

Sluit jouw bedrijf ook aan? 

Hoe meer bedrijven aansluiten, hoe groter de privacy- en efficiencyvoordelen. Sluit je daarom aan bij de XS-ID community en ervaar het gemak en betrouwbaarheid. Dankzij onze interfaces met de meeste gangbare toegangsbeheerssystemen, terminal operating en gate operating systemen sluiten wij jouw bedrijf snel en effectief aan. 

Slim, snel en privacyproof

CargoCard, PortKey en Digital Safety Passport: zekerheid over identiteit en kwalificaties

Hoogwaardige toegang goed geregeld met de XS-Key

Voor optimale inzetbaarheid in hoogwaardige toegangsprocessen, zijn onze XS-Keys beveiligd met een biometrische template, zodat je zeker weet wie er door de poort gegaan is. Technologische ontwikkelingen op dit gebied volgen wij op de voet, zodat onze klanten verzekerd zijn van de beste oplossing. Secure Logistics is lid van de Vereniging voor Biometrie en Identiteit.

Interesse?

Wil je weten hoe je jouw registratie- en toegangsbeleid slim, snel en privacyproof kunt inrichten?  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via telefoonnummer 010-4637777 of mail naar info@secure-logistics.nl
Wij zijn vandaag van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar.

Interesse in onze dienstverlening?

Neem gerust contact op 

T 010-4637777 

of e-mail naar info@secure-logistics.nl

Wij zijn vandaag van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar.