Marketing & Communicatie Stagiair(e) bij Secure Logistics (32 - 40 uur)

Ben jij een derde- of vierdejaars hbo student en op zoek naar een uitdagende marketing- en communicatie stage bij een groeiende speler op het gebied van toegang en identiteitsmanagement? Dan ben je bij Secure Logistics aan het goede adres. Wij zoeken een gemotiveerde stagiair(e) die onze commerciële afdeling kan aanvullen met diverse marketing- en communicatietaken.

De uitdaging van deze Marketing & Communicatiestage

Tijdens deze meewerkstage kun je jouw kennis en creativiteit helemaal kwijt. Je gaat niet alleen content schrijven, zoals nieuwsbrieven en blogs, maar ook een actieve rol spelen in het ontwikkelen van onze nieuwe website. Daarnaast ga je helpen bij het organiseren van onze evenementen en ben je actief betrokken bij het verder ontwikkelen van onze marketingstrategie.

Bij Secure Logistics is er veel ruimte voor je eigen ideeën en input. Je leert om te gaan met verantwoordelijkheid door zelf taken op te pakken en zelfstandig te werken. Uiteraard werk je ook veel samen met ervaren collega’s en krijg je de mogelijkheid om in korte tijd veel te leren! De commerciële afdeling van Secure Logistics bestaat uit een team van ongeveer 5 collega’s. In het team komen marketing en sales bij elkaar. Wij zijn een groeiende en ambitieuze organisatie: geen dag is hetzelfde en er is veel ruimte voor vernieuwing en verbetering. In deze rol rapporteer je aan de Commercieel Directeur. 

Onderdelen van je takenpakket:

 • Meewerken aan de redesign van onze website;
 • Relatiebeheer met externe marketingbureaus;
 • Bijdragen aan de online marketing en communicatie kalender;
 • Content voor de website schrijven;
 • Online nieuwsbrieven en andere uitingen opzetten;
 • Bijdragen aan het opzetten en structureren van online (email)campagnes;
 • Ruimte voor eigen initiatieven die onze marketing en communicatie naar een hoger plan kunnen tillen!

Past deze Marketing & Communicatiestage bij jou?

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van content marketing en social media en ben je daarnaast een echte aanpakker? Past het takenpakket bij jouw opleiding en ben je proactief en leergierig? Dan zijn wij misschien wel een goede match! Zeker als je jezelf herkent in het volgende:

 • Je volgt een hbo-opleiding richting Commerciële Economie, (Marketing &) Communicatie of Digitale Media;
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage voor minimaal 5 maanden, voor 4 of 5 dagen in de week;
 • Je stageperiode vangt eind januari, begin februari 2024 aan;
 • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, weet van aanpakken en bent communicatief vaardig;
 • Je bent gemotiveerd, creatief en vooral heel enthousiast!

Dit hebben wij jou te bieden

Bij Secure Logistics kom je terecht in een gedreven organisatie met een informele werksfeer. Zo is er genoeg ruimte voor ontspanning tussen je stage door. We vinden het belangrijk om te weten wie jij bent, wat jouw talenten zijn en wat jou drijft. Daarnaast zorgen we voor de juiste omgeving om je talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontwikkelen. Binnen onze organisatie krijg je goede begeleiding van een enthousiast team. Zo creëren we samen jouw stageavontuur.

Verder krijg je van ons:

 • Een stagevergoeding van € 800,- per maand op basis van 5 dagen in de week;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Laptop van de zaak in bruikleen;
 • Een mooie werkplek in Rotterdam, waar hybride werken tot de mogelijkheden behoort.

Dit is Secure Logistics

Al sinds 2003 zijn wij pionier op het gebied van identiteits- en toegangsmanagementoplossingen voor zakelijke gebruikers in de logistiek, bouw en industrie. Vanuit Rotterdam en de Maasvlakte zorgt Secure Logistics voor de uitwisseling van geverifieerde informatie van werknemers, werkgevers en kwalificaties. Met het XS-ID platform (o.a. CargoCard, Digital Safety Passport en PortKey) bieden wij een uniek concept, waarmee we onze community een veilige en snelle toegang tot fysieke en digitale omgevingen verschaffen. Met XS-ID worden dagelijkse toegangs- en logistieke processen tot wel 90% versneld; hiermee zorgt Secure Logistics voor de optimalisatie van het bedrijfsproces. Momenteel ervaren al meer dan 4.900 bedrijven, 53.000 medewerkers uit 33 landen de voordelen van onze XS-ID services en dit aantal blijft groeien.

Kom jij ons team versterken?

Spreekt deze meewerkstage jou aan? Stuur dan je reactie naar hrm@secure-logistics.nl.

Past de geschetste stage niet bij jou, maar ken je iemand die hier perfect op past? Stuur deze vacature dan zeker door!

Vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling: hrm@secure-logistics.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.