IT Support Engineer bij Secure Logistics (32 - 40 uur)

In deze brede rol implementeer je onze zelf ontworpen software online, of op locatie bij de klant, installeer je updates en geef je support bij vragen, storingen en incidenten.

Jouw uitdagingen als IT Support Engineer

Jij lost technische problemen op in onze identiteits- en toegangsmanagementoplossingen bij klanten in voornamelijk de logistiek, transport en bouwsector.

Een greep uit je takenpakket:

 • Uitvoeren van installaties bij de klant, bestaande uit: updates, patches (oplossingen voor bugs), software migraties en nieuwe installaties. Je zorgt voor een goede voortgang, registratie, documentatie en afronding;
 • Telefonisch en online eerstelijns ondersteuning bieden aan eindgebruikers;
 • Je denkt mee over mogelijke aanpassingen en verbeteringen van onze producten en processen.

Frank Rühl: “Bij Secure Logistics IT kom je te werken in een inspirerende omgeving. We hebben een mooi team waarin samenwerking en integriteit voorop staan. Wij zijn trots op ons product en vinden het belangrijk om op zijn tijd te ontspannen. Met een pizza en een drankje spelen we regelmatig Dungeons & Dragons of kijken wij vanuit onze business seats naar Feyenoord in de Kuip.”

  Dit is jouw toegevoegde waarde!

  Je hebt een sterke affiniteit met- en kennis van IT en werkt graag met bijzondere software/techniek. Zie jij hoe het makkelijker kan? Hier word je gehoord, jouw inbreng wordt meer dan gewaardeerd!

  Jouw technisch inzicht stelt je in staat om oplossingen door te vertalen naar de klant. Die oplossing kun je communicatief goed onderbouwen en daarmee help jij onze klanten op weg.

  Je hebt minimaal een mbo-3 opleiding en werkervaring in IT. Wij ontwerpen onze eigen software, dus wij vragen geen specifieke software-ervaring. We gaan ervan uit dat jouw affiniteit en ervaring met IT ervoor zorgt dat jij onze software snel kan doorgronden.

  Mogelijk zul je sneller je draai vinden als je al werkervaring hebt met:

  • Klantenservice;
  • Microsoft Server;
  • SQL Databases;
  • Netwerken

   Dit hebben wij jou te bieden

   Bij Secure Logistics kom je terecht in een gedreven organisatie met een informele werksfeer. Zo is er genoeg ruimte voor ontspanning tussen het werk door, denk aan een Switch en een voetbaltafel in onze kantine. Mocht je fan zijn, dan hebben we zelfs business seats in de Kuip. Deze functie brengt veel uitdaging en diversiteit met zich mee en je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Daarnaast vinden wij een gezonde werk-privé balans erg belangrijk en kun je binnen onze organisatie echt jezelf zijn.

   Een selectie van onze arbeidsvoorwaarden:

   • Salarisrange variërend tussen de € 2.560,- en € 3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Inschaling afhankelijk van je kennis en ervaring;
   • Reiskostenvergoeding;
   • 8% vakantiegeld;
   • 26 vakantiedagen (op basis van een fulltime werkweek);
   • Aantrekkelijke pensioenregeling;
   • Jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget;
   • Trainingen en cursussen via GoodHabitz;
   • Laptop en telefoon van de zaak met onbeperkt bellen en data;
   • Budget voor thuiswerkplek (€ 750,-);
   • Flexibele werktijden en bij overuren de keuze uit: tijd voor tijd of uitbetaling.

    Dit is Secure Logistics

    Al sinds 2003 zijn wij pionier op het gebied van identiteits- en toegangsmanagementoplossingen voor zakelijke gebruikers in de logistiek, bouw en industrie. Vanuit Rotterdam en de Maasvlakte zorgt Secure Logistics voor de uitwisseling van geverifieerde informatie van werknemers, werkgevers en kwalificaties. Met het XS-ID platform (o.a. CargoCard, Digital Safety Passport en PortKey) bieden wij een uniek concept, waarmee we onze community een veilige en snelle toegang tot fysieke en digitale omgevingen verschaffen. Met XS-ID worden dagelijkse toegangs- en logistieke processen tot wel 90% versneld; hiermee zorgt Secure Logistics voor de optimalisatie van het bedrijfsproces. Momenteel ervaren al meer dan 4.900 bedrijven, 53.000 medewerkers uit 33 landen de voordelen van onze XS-ID services en dit aantal blijft groeien.

    Kom jij ons team versterken?

    Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan door onze game (15 minuten) te doen. Meer kans maken? Voeg dan meteen je LinkedIn profiel toe!

    Reageer je liever op de klassieke manier? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan je sollicitatie naar hrm@secure-logistics.nl. Indien wij voldoende aanknopingspunten zien in je profiel nemen wij contact met je op.

    Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur deze vacature dan door.

    Vragen? Neem dan contact op met onze HR-afdeling: hrm@secure-logistics.nl.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.