Als Software Operations Engineer blink je uit in het service verlenen en het oplossen van technische problemen voor onze klanten (en collega's). Je bent gewend om volgens procedures te werken, die jij door jouw inzicht weet te vertalen naar de juiste oplossing voor onze klanten. Je realiseert resultaten door effectieve communicatie, zeer nauwkeurig werken en goed samenwerken.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor installaties bij de klant bestaande uit: updates, patches (oplossingen voor bugs), software migraties, nieuwe installaties. Je zorgt voor een goede voortgang, registratie, documentatie en afronding ervan.
  • Je biedt eerstelijns ondersteuning en lost technische incidenten/ verzoeken (problemen van eindgebruikers) op. Als je er niet uitkomt, schakel je de juiste collega’s in.
  • Privacy en Security staan voorop. Je signaleert eventuele risico’s op dit gebied.
  • Je identificeert mogelijke verbeteringen en neemt initiatief om deze op te pakken.
  • Je denkt mee bij functionele wijzigingen en product- of procesverbetering.

Verder beschik je over goeie communicatieve vaardigheden, ben je proactief en innovatief en stressbestendig.  Je beschikt over brede kennis van IT en hebt ervaring met het ontwikkelen van applicaties. Je rapporteert aan de Teamlead Software Operations.

Dit is Secure Logistics

Al sinds 2003 zijn wij pionier op het gebied van privacyproof identiteits- en toegangsmanagementoplossingen. Onze XS-ID’s versnellen fysieke en online (toegangs)processen gemiddeld 60%. Privacy-by-mindset is onze bedrijfsfilosofie. Dagelijks vertrouwen zo'n 7000 bedrijven uit 33 landen met duizenden werknemers op de efficiënte en veilige gegevensuitwisseling via de XS-ID. Op bijna 100 locaties in drie landen wordt de XS-ID geaccepteerd. En elke week sluiten er nieuwe bedrijven aan.

Jouw toekomstig collega Robin Arends (HR-Adviseur) zegt het volgende over Secure Logistics: ''De medewerkers van Secure Logistics vormen een hecht team dat samen op een zeer gedreven en creatieve manier aan een kwalitatief hoogstaand product en dienstverlening werkt!''

Kom jij ons team versterken?

Word je uitgedaagd door deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar ra@secure-logistics.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Roald Horsten, IT Manager via 010-4637777.