Mededeling: op donderdag 28 maart 2024 zijn we gesloten tussen 14:00 en 17:00 uur i.v.m. een bijeenkomst. Onze excuses voor het ongemak. Team Secure Logistics

Stel, je bent vrachtwagenchauffeur en wil weten of je een container af kan halen. Je kunt hiervoor inloggen bij de terminal. Om deze informatie te delen, wil de terminal zeker weten wie inlogt, en jij wil zeker weten dat je bij de terminal inlogt en niet bij een phising site. Als je inlogt met je Secure Logistics account, dan weten beide partijen dat ze hun gegevens delen met de juiste partij. Die betrouwbaarheid levert de Identity Provider binnen het iSHARE afsprakenstelsel en Secure Logistics is de eerste die deze rol vervult.

Een belangrijke stap, omdat de betrouwbare XS-Key identiteit nu ook erkend en gebruikt kan worden in een digitale omgeving. Goed nieuws dus voor onze 7.100 klanten en 46.500 gebruikers!

De mijlpaal werd tijdens de ICT & Logistiek beurs 2019 officieel bekrachtigd met een handtekening door iSHARE voorzitter Gerard van der Hoeven en Cor Stolk, directeur Secure Logistics. 

Lees het volledige persbericht