Onlangs heeft de Rijksdienst voor Ondernemers een video gemaakt over de Safety Deal DSP. In deze video blikken Cor Stolk, directeur Secure Logistics en Ivo van Vliet, algemeen directeur bij EQUANS Nederland terug op de Safety Deal Digital Safety Passport.Van dit veiligheidspaspoort met bijbehorende App maken inmiddels duizenden contractorbedrijven en vaklieden door heel Nederland gebruik.

Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemers vind je alle informatie over de Safety Deal regeling, ofwel Subsidieregeling Versterking Omgevingsveiligheid industriële activiteiten (SVO) 2022-2027. De regeling is bedoeld voor partijen die in de industriële sector met gevaarlijke stoffen en risicovolle processen met elkaar aan de slag gaan om de omgevingsveiligheid te versterken. Met dank aan Deltalinqs Training & Services die haar locatie op het RDM terrein ter beschikking heeft gesteld.

Meer weten? Neem contact met ons op via sales@secure-logistics.nl of bel naar 010-4637777 en vraag naar Jeroen of Richard.