Op alle vestigingen van de Truckwash 1 Group betalen met je Digital Safety Passport of CargoCard

Met acht vestigingen door heel Nederland is de Truckwash 1 Group de grootste truckwash van Nederland. Sindskort is het mogelijk om bij alle vestigingen met de Digital Safety Passport of CargoCard je wasbeurt te betalen.

Zoals de naam al doet vermoeden is Truckwash 1 gespecialiseerd in het reinigen van trucks. Maar ook andere grote voertuigen en trailers worden door de specialisten van Truckwash 1 grondig gereinigd. Voor het behoud van de lak en onderdelen wordt uitsluitend met hoogwaardige producten gewerkt.

Gemak
Naast de kwaliteit van de reiniging staat de klantbeleving centraal. Johannes Snoek, directeur Truckwash 1 groep: ‘De chauffeur moet zich bij ons welkom voelen. Betalingsgemak hoort daarbij. Veel van onze klanten zijn al in het bezit van een Digital Safety Passport of CargoCard. De stap om te zorgen dat zij hier hun wasbeurt mee kunnen afrekenen, is voor ons heel logisch. De interface tussen ons systeem en dat van Secure Logistics is uitvoerig getest en biedt zowel ons als de chauffeur gemak’.

Richard Markus, Sales Engineer Secure Logistics: ‘Onze smart payment services biedt alle gebruikers gemak; de werkgever die geen declaraties hoeft te verwerken, de werknemer die geen bonnetjes hoeft te bewaren en de, wat wij noemen acceptant, hoeft geen betalingen te verwerken. Alle transacties worden geautomatiseerd verwerkt en via een maandelijkse verzamelfactuur afgerekend. Die meerwaarde wordt door onze klanten gewaardeerd. We zien dat deze service steeds vaker wordt afgenomen’.

Voor meer informatie over de smart payment services van Secure Logistics, neem contact op met Richard Markus, rm@secure-logistics.nl