Onze privacyproof XS-ID identiteitsoplossingen bieden elke dag zo’n 47000 gebruikers, 7000 bedrijven uit 33 landen en 100 acceptatiepunten in Nederland, België en Duitsland voordelen op het gebied van privacy, veiligheid, security en procesoptimalisatie. De afgelopen jaren zijn we succesvol gegroeid en door de toenemende digitalisering in de samenleving, zien we nog veel meer kansen.

Cor Stolk, directeur Secure Logistics: ‘Secure Logistics is actief in de haven-, logistieke, bouw- en industriële sector. Onze XS-ID identiteitsoplossingen richten zich op zowel on- als offline identificatie en authenticatie en zijn inzetbaar in vrijwel alle Identity- en Accessmanagementsystemen. Wij zien veel groeimogelijkheden in onze huidige markten en daarbuiten. Met de versterking van onze commerciële afdelingen verwachten wij deze kansen optimaal te kunnen benutten. Ik ben heel blij Frank de Krou als Commercieel Manager en Victor Visser als Team Lead Service Delivery bij Secure Logistics te verwelkomen’.

Frank de Krou heeft jarenlange ervaring in de IT-gerelateerde dienstverlening in uiteenlopende rollen, laatst als Chief Commercial Officer. Frank de Krou: ’ Ik kijk er naar uit om (ver)nieuwe(nde) samenwerkingen aan te gaan en een grote bijdrage te leveren aan het verdere succes van Secure Logistics.  Het versterken van de positionering van Secure Logistics in binnen- en buitenland en het vermarkten van onze XS-ID zijn daarbij belangrijke doelstellingen’.

Teamlead Service Delivery Victor Visser brengt veel ervaring mee op het gebied van customer service. In deze nieuwe rol is Victor verantwoordelijk voor het procesmanagement binnen de Servicedesk en waarborgt de kwaliteit ervan. Victor Visser: ‘Ik voel me helemaal thuis in een organisatie waar de klant centraal staat en heb veel zin om samen met mijn team te werken aan een optimale klantbeleving’.