Stel direct uw vraag aan onze service desk

20 jaar CargoCard!

CargoCard Logo RGB

 

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de CargoCard in de Rotterdamse Haven werd geïntroduceerd. Een innovatie die er dagelijks voor zorgt dat tienduizenden chauffeurs veilig en snel kunnen laden en lossen op meer dan 65 locaties in Nederland, België en Duitsland.

Dankzij dit succes is het XS-Key platform uitgebreid met de PortKey en het Digital Safety Passport, om regelmatige bezoekers en contractors op dezelfde veilige en snelle wijze gecontroleerd en AVG-proof toegang te verlenen tot uw bedrijfsterrein. 

 

XS-Keyplatform

Secure Logistics ontwikkelt en levert identiteits- en toegangsmanagementsystemen die informatie en identiteit koppelen. Ons platform zorgt voor optimale veiligheid in uw werkomgeving en het versnelt en vereenvoudigt (logistieke) processen. Lees meer…

 

Samen naar veiliger en snel bezoekersmanagement

Slimme toepassing van biometrie kan bedrijfsprocessen een stuk veiliger en efficiënter maken. Mocht u na het bezoeken van onze website vragen hebben of eens vrijblijvend in gesprek willen gaan over de toepasbaarheid van onze oplossingen, neemt u dan contact met ons op.

 

Rotterdamse Haven, Veilige Haven.

Wij ondersteunen het belang van een Veilige Haven en nemen deel aan deze campagne, die ontwikkeld is door de Gemeente Rotterdam, het Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs.  

meld misdaad anoniem

Webdevelopment by Portstream Media